Fotograaf gezocht!

Nederlandse fotograaf gezocht

Wist je dat er meer dan 14 miljoen zoekresultaten op internet zijn als je op zoek bent naar een fotograaf? Dat kan veel overzichtelijker. Vind makkelijk en treffend een goede fotograaf voor jouw fotoshoot. Dus een fotograaf gezocht? Bij Fotografiespot.nl kom je snel in contact met professionele freelance fotografen, zodat je direct een fotoshoot kan plannen!

Hoe zoek je een fotograaf?

Ben je op zoek naar een fotograaf? Bij Fotografiespot.nl nemen we het uitzoekwerk compleet uit handen. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen.

Aan de hand van wat het doel van jouw fotoshoot is, zoek je naar de juiste match. Dat betekent dat de juiste fotograaf de techniek, creativiteit en materiaal bezit om het plaatje te schieten dat jij voor ogen hebt.

Maar hoe zoek je een fotograaf?

 1. Bepaal wie je zoekt
  Als je een portretfotograaf zoekt, wil je natuurlijk niet een fotograaf die in productfotografie gespecialiseerd is. Evenmin dat als je aantrekkelijke productfoto’s vraagt je een bruidsfotograaf krijgt. Daarnaast wil je een fotograaf die aansluit op jouw wensen en stijl.

 

 1. Vergelijk het aanbod
  Iedere professionele fotograaf heeft een portolio met foto’s van voorgaande opdrachten. Vraag deze aan de betreffende fotografen, zodat je weet wat voor foto’s zij afleveren. Vergelijk vervolgens het aanbod voordat je een keuze maakt en voorkom dat het resultaat tegenvalt of dat er sprake is van miscommunicatie.

 

 1. Selecteer en bespreek details
  Selecteer de juiste vakmensen en vraag een offerte bij hen aan. Bespreek ook het eindresultaat dat je voor ogen hebt, hoeveel foto’s je wilt ontvangen, hoelang de shoot duurt en hoe de foto’s worden opgeleverd.

Hoeveel kost een fotograaf per uur?

Fotografiespot.nl adviseert je diverse offertes aan te vragen. Op die manier kan je de prijzen vergelijken, op je gemak een keuze maken en weet je precies wat de juiste prijs is voor jouw opdracht. Hoeveel een fotograaf per uur kost, hangt ook af van:

 • Hoelang je deze inhuurt (uur, dagdeel of meerdere dagen);
 • Hoe de foto’s worden aangeleverd (digitaal of afgedrukt);
 • Worden de foto’s bewerkt of niet.

Als je voorafgaand aan de shoot duidelijke afspraken hierover maakt, kom je niet voor verrassingen te staan. Vraag dit dus voordat je een offerte aanvraagt.

Freelance fotograaf gevraagd?

Soms lijkt het een hele opgave om de juiste persoon voor jouw opdracht te vinden. Daarnaast vraagt een mooi resultaat ook tijd. Met andere woorden: je kan best een portretfoto bij het dichtstbijzijnde fotohokje laten schieten, maar krijg je dan echt wat je wilt?

Bij Fotografiespot.nl vinden we dat de magie van het moment vereeuwigd mag worden. Een echte fotograaf weet wat een foto speciaal maakt, hoe die je het beste fotografeert en hoe je keer op keer het moment weer beleeft. Dat is de kracht van fotografie!

Ik zoek een fotograaf, Fotografiespot helpt!

Bekijk het aanbod zzp fotografen en bepaal aan de hand van hun prijs, portfolio en reviews welke professional het beste bij je past. Wat de opdracht ook is, neem vooral je tijd voor het kiezen van een vakman of vakvrouw. Bekijk eerst op je gemak het portfolio van de betreffende fotograaf. Zo weet je precies wat je kan verwachten en voorkom je dat voor verrassingen komt te staan.